WhoElse - Over Ons

WhoElse is ontstaan uit een prive project van Paul Zwierstra en Thijs Maris. Wij zijn in 2001 begonnen met het hosten van wat kleine prive sites, wat al snel werdt uitgebreid met een paar commerciele sites van vrienden en bekenden. Wij kwamen op deze manier er achter dat er nog steeds ruimte is binnen de Nederlandse webhosting markt voor een kleinere hosting provider met een persoonlijke service. Aangezien wij niet afhankelijk zijn van het inkomen uit WhoElse, kunnen wij de prijzen zeer redelijk houden met behoud van de zo hoog mogelijke kwaliteit.
Wij richten ons op de gebruiker die geen grote hosting pakketten nodig heeft maar wel een betrouwbare hosting provider zoekt. Om de betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden, hebben wij besloten om te investeren in kwaliteits hardware van Hewlett Packard, Tyan en Cisco. Dit heeft als grote voordeel dat wij niet afhankelijk zijn van een andere partij. Wij hebben besloten om gebruik te maken van het netwerk van Leaseweb in het EasyNet data centrum. Leaseweb heeft een zeer snelle verbinding met internet, welke wij ook tot onze beschikking hebben.
Onze ervaring over de afgelopen paar jaar is dat onze servers een uptime hebben die (ver) boven de 99% ligt en wij durven daarom ook een uptime garantie te bieden aan elke klant. Deze garantie zit kostenloos bij ieder hosting pakket.

Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk proberen te antwoorden.

Over WhoElse

WhoElse is een jonge hosting provider. Wij richten ons voornamelijk op de kleinere gebruikers die geen grote hosting pakketten nodig hebben.
Voor al onze diensten gebruiken wij eigen hardware van Cisco, Hewlett Packard en Tyan om maximale betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

up time klant login

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
Copyright © 2006-2018 WhoElse. Algemene voorwaarden PDF bestand algemene voorwaarden WhoElse.