Hoe stel ik mijn email programma in?

Gebruik de instellingen die u van ons heeft gekregen bij het aanmelden. U kunt in het contole paneel eventueel direct de Microsoft Outlook instellingen downloaden. Indien u een ander programma gebruikt, gebruik dan de onderstaande instellingen;

Inkomende post server (IMAP):  <uw domeinnaam>
Inkomende post server poort (IMAP): 143
Uitgaande post server (SMTP): <uw domeinnaam>
Uitgaande post server poort (SMTP): 25

Gebruikersnaam inkomende post server: <uw email adres>
Wachtwoord inkomende post server: <uw wachtwoord behorende bij uw email adres>
Gebruikersnaam uitgaande post server: <uw email adres>
Wachtwoord uitgaande post server: <uw wachtwoord behorende bij uw email adres>