WhoElse - Privacy Policy

Redundante opslag

Al onze systemen maken gebruik van een centrale redundante opslag (SAN). Hierdoor is uw data zeer betrouwbaar opgeslagen.

Redundante servers

Alle servers zijn redundant uitgevoerd. Mocht er toch een hardware probleem ontstaan, dan zal er automatisch een andere server worden opgestart.

> 99% beschikbaarheid

Wij garanderen dat uw website minimaal 99% van de tijd beschikbaar is!

Welke persoonsgegevens verwerkt WhoElse?


Om uw overeenkomst die u met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van u nodig;

Naam en adresgegevens


Uw naam wordt opgeslagen omdat we u liever niet aanspreken met uw klantnummer. Uw adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen.

Bedrijfsgegevens


Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om uw (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer u onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres


We bewaren uw e-mailadres zodat het mogelijk is om u belangrijke berichten over uw bestelling of uw account toe te sturen. Uw e-mailadres kunnen we ook gebruiken om u via onze (vrijwillige) nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard heeft u de optie om u hiervoor uit te schrijven. (Wij hanteren een opt-in policy voor onze nieuwsbrief)

Telefoonnummer


Uw telefoonnummer gebruiken we om contact met u op te nemen.

Inloggegevens en klantnummer


Uw inloggegevens bewaren we om de toegang tot uw account te beveiligen, zodat alleen u of mensen met wie u deze gegevens deelt kunnen inloggen. Ook maken we een uniek klantennummer aan waarmee we u sneller kunnen helpen.

IP-adres


Uw IP-adres bewaren we om in geval van mogelijke fraude wij een mogelijkheid hebben om te zien vanaf welke locatie er is ingelogd.

Betaalgegevens


We slaan betaalgegevens – zoals uw rekeningnummer en uw naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Bij een bestelling maken wij zowel een offertenummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan uw account.

ContactgegevensMocht u na het lezen van onze Privacy Policy, vragen, klachten of opmerkingen hebben over deze Privacy Policy, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact op.

Adres:

WhoElse Internet Services
Oldambt 7
3524BD Utrecht

Of per e-mail op: administratie@whoelse.nl